Click here to listen
1You need to upgrade your Flash Player1
Dibindeyim yalnızlığın, sensizlikten öte bi yalnızlık bu.Acıyor canım, halsizim, bitkinim, bıkkınım kendimden.Aslında ne var
biliyor musun?Karışmasın kimseler bize diyorum.Bıraksınlar kendi halimize, herkes kendi derdiyle uraşsın BİZ kendimizle
uğraşalım.Yıkamasın kimseler BİZ'i, en güçlü olalım, olamasak bile öyle görünelim.Kimse anlamasın kendimizden
geçtiğimizi, hep aklımızın başka yerlerde (BİZ'de) olduğunu.Bulamasın kimseler zayıf yönlerimizi, koz geçmesin kimselerin
eline.BİZ olduğumuz sürece yüzümüzün asılmadığını herkes görsün.Unutalım başkalarının yanında ayrılıklarımızı,
morel bozukluklarımızı, hayal kırıklarımızı, can acılarımızı...Sadece BİZ bilelim yalnızlıklarmızı, sadece BİZ bilelim
birbirimizi, sadece BİZ olma çabasında olalım ve hatta herkesi elimizin tersiyle iterek, hepsini karşımıza alarak herkesi
yok sayalım.Sadece BİZ BİZ'le uğraşalım.
Eğer olurda bir gün; ayrı kaldığımız günler boyunca canımız acımıcaksa, dertleri hep geçiştirip hiç dikkate almıcaksak,
hep başkaları yüzünden mutsuz olucaksak, üç beş kendini bilmez boynumuzu büktürecekse, kırılacaksa belimiz en ufak bi
aksilikte, yaşayamayacaksak istediğimiz gibi bu hayatı, gün gelipte gelipte napıyoruz, napmalıyız, nasıl olmalıyız, neleri
eksik, neleri fazla yapmışız diye düşünmeyeceksek, suçluyu suçsuzu aramak yerine hatayı bulup düzeltmeye
çalışmıcaksak; işte o zaman "sen" "ben" olursak, BİZ BİZ'liğimizi yitirirsek, arkamıza bakmadan bırakalım kendimizi
başkalarının hükmünü sürdüğü, adeletini s.....min dünyasına...
Elveda diyelim BİZ'e ve kaldığımız yerden devam edelim sen'i ben'i oynamaya kendi hayatlarımızda.
Saygılarımla
JESTER
25-11-2007
02:06