Birgün Bir Cilginlik edip,Seni sevdimi sölyesem Alay edip gülermisin ,Yoksa sende severmisin Konusmadan gözlerinle Beni sevdini söylesen Yüregime gözlerini Ölenedek Mühürlesen.. Bak simdi kalbime paramparca Gözyaslarim karisti yagmura damla damla Sevdan kaniyor yüregimde Hala kokun burnumda Nereye baksam senin hayalin var Orda takilip kaldim beraber gecirdimiz zamana Bak gökyüzündeki dolunaya Gözlerime bakarcasina Söyle neyin ugruna kiydin askimiza Hani benden baska kimse yar olmazdi sana Yaziklar olsun terk edip biraktin beni tek basima Canin sagolsun varligin yeter bana Ama simdi mutlumusun... Yasadiklarimiz hepsi oldu hatira Arada sirada hatirla Unutma sen beni coktan unutmus olsanda Sevdam sonsuza kalbimdesin hala Paramparca resmine bakdikca daliyorum uzaklara Aklimdan cikmiyorsun bebegim ne olur anla... Karsilastimiz ilk günki gibi geliyor adeta askin gözü kör ola öksüz kaldim Yolunda senden sonra sevemedim birdaha... Bıraktin acilarla yanliz kaldim sonunda birdaha sev gülüm birdaha... Cesaretin Varmi Aska Varmi Çarpiyor Kalbim Bir Baska Sende Böyle Sevsen Keske Desen Bana Yar...
__________________ Davetiyeler odalar ve localar 2 kişilik..
Ya tek gidersin bi koltukta..
Ya biletler 2 kişilik..
Ya tek kişiliktir bi yatak ..
Ya yalnz yatılmaz 2 kişilik..
Ya tek taraflıdır bi aşk..
O da severse 2 kişilik..
Başka kaç kişiyi seversen sev ..
Bir sevda yalnız 2 kişilik..
Hele başbaşa bi akşamda..
Masalar hep 2 kişilik..
Peki sen kimsin dediler bana ..
Dedim 3. tekil kişilik..