coca cola ÜZERİNE sOHBET... - Hadiyaa! Forum

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-26-2007, 03:20 AM   #1
Bir şekhilde

cintrikus kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
3,168 Toplam
coca cola ÜZERİNE sOHBET...

TEKER TEKER ANLAMAK İÇİN OKUYUN!!!!!!!
Coca Cola ne kadarda severiz dimi?
Şimdi Coca cola nın yani o kadar çok sevdiğimiz içeceğin hayret uyandıracağı mide bulandıracağı ve bi o kadarda kin ve nefret duyacağımız yere geldik.
Coca cola benim şimdi dediklerimden sonra İçebilecek misiniz bakalım.(Eminim ki içemeyeceksiniz)
coca colanın hayatı:
Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorki; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.
Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz.

Evet arkadaşlar Nedersiniz Coca cola ters ten nası bişey miş!!!!!!DİKKAT!!!!!!

ŞİMDİ BU YAZIYI TERS ÇEVİRELİM

ANLAŞILAN PEK BİŞEY ANLAMADINIZ..

İşte bu yukarıda ki yazı aslında "LA Muahammet LA mekke"
Türkçeyse "Muhammet yoktur Kıble yoktur"

KOLA KUTULARINA DİKKAT!!!
Doç.Dr.Osman Genç
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı - Kınıklı-Denizli
Tip laboratuarı Fordwerke'den tıbbi haber Kısa süre önce bir kadın absurd bir sebepten dolayı ölmüştür. Genfer Gölü'ndeyken bir kutu içeceği (Fanta,Kola v.s.)
Kutusundan içti. Pazartesi günü Lozan'daki CHUV'ye sevk edildi ve Çarşamba günü vefat etti.Otopsi sonucu Leptospiroz fulgurante'den öldüğü anlaşıldı. Tekneye bardak götürmemişti ve içeceği direkt kutudan içmiş. Kutular kontrol edildiğinde, kutularda fare urini (idrarı) bulunduğu, yani Leptospiras ile kirlendiği ortaya cikti. Muhtemelen kadın, kutunun üstünü içmeden önce temizlememişti Fare urini bulaşmış ve kurumuş, ki bu zehirli maddeler içermektedir, bu da Leptosiproz'u ortaya çıkaran Leptospiras içerir. Bu kutular fare bulunan depolarda muhafaza edilir ve temizlenmeden Pazar'a sürülür. Kutular satın alındıktan sonra buzdolabına konulmadan önce bulaşık deterjanı ile özenle temizlenmeli.
Ispanya'da INMETRO tarafından yapılan bir araştırma sonucunda, kutular tuvaletlerden daha da fazla kirlidir!!!

COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI!

bu bir TÜBİTAK araştırmasının sonucu.
cola nın üretiminde kullanılan bitki kökü yani colanın hammaddesi ile fareler besleniyo.bu maddenin bulunduğu heryerde sürüyle fare bulunmaktadır.ve bu maddenin toplanış biçimi makinalarla sağlanmaktadır ,insan eli değmeden.makinaların bitkiyi toplarken içine farelerinde girme olasılığı çok ama çok yüksek
VE COCA COLA FİRMASININ REKLAM RESMİ
COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)

Alttaki yazının tercümesi:"COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!"""
VE COCA COLA FİRMASININ REKLAM RESMİ
COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)

Alttaki yazının tercümesi:"COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!"""
Biliyormuydunuz ?
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...
Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu
Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın
içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...

YİNE AYNI NEDENLERDEN DOLAYI HİNDİSTANDA TAMAMEN ,LETONYADA İSE OKULLARDA VE ÇOCUKLARA SATILMASININ YASAKLANDIĞINI...
Biliyormuydunuz
Biliyormuydunuz ?
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...
Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu
Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın
içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...

YİNE AYNI NEDENLERDEN DOLAYI HİNDİSTANDA TAMAMEN ,LETONYADA İSE OKULLARDA VE ÇOCUKLARA SATILMASININ YASAKLANDIĞINI...
Biliyormuydunuz

Büyük olasılıkla az sonra okuyacağınız bir çok şeyi siz zaten daha önceden biliyordunuz (!) ya da bilmeyenler “hadi canım, saçmalık ” diyeceklerdir

Coca-Cola analizinden alkol çıktı
Tüketiciler Birliği, gazlı içeceklerden sonra Coca-Cola ile ilgili yaptırdığı alkol analizinden de alkol çıktığını açıkladı.

Highslide JS
cintrikus Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 08:49 AM   #2
Amor Fati ...

Pucca kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
3,791 Toplam
Yahudiler bir zamanlar katledilirken kötüydü ama kendileri katlederken iyi...
Ama bana uymayan yer şurası yani bana ters gelen yok o Müslüman ülkeydi yok bu Yahudi ülkeydi diye zaten birilerinin yaptığı ayrımcılığı farketmeden desteklemek.İnsanların bam teline dokunmanın alemi yok.
Yani bugün coca cola nın geliri yahudilere verilmeseydi ve bu yahudiler müslümanları değil hristiyanları öldürseydi içicekmiydik?
Bence her şeyden önce geliri bir insanın ölümüne sebebiyet verdiği için içmemeliyiz.
Bu tepkiyle içersek eğer kendimize de faydamız dokunur sonuçta kendi paramızla aldğımız sigarayla da tek bir kurşunla olmasa da her gün her nefeste biraz daha kendimizi öldürüyoruz...

Pero ya lo siento, ya.

La que me ha querío,
amor más agitanado,
amor más agitanado,

amor, ya sin tu querer

love, already without your wanting
Pucca Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 09:07 AM   #3
MatraksiyonisT

zor_eRkek kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
4,745 Toplam
zor_eRkek kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ßen zaten içmiorum bu sebepLerden doLayı diiL dokunuo bana
Süt içiorum her gün hemide çikoLataLı yaaaa

zor_eRkek Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 10:02 PM   #4
UçaN FiLozoF pır pırr :)

MarTı kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
986 Toplam
ben de sevmem cola, bu sebepler tabi ki etkili ama beni bireysel olarak etkileyen şey coca colanın kendisini sevmemem.

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-28-2007, 02:40 AM   #5
Okeye Aranan 2. Kişi =)

SpeeD_ScreaMmM kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
29 Toplam
benim içtiğim tek içicek süt oldu nerdeyse yaf

süt içelim sağlıklı kalalım

yollarima tas koysalar donecegim
gozlerinden yaslarini silecegim

SpeeD_ScreaMmM Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-28-2007, 03:56 AM   #6
Sabit Üye

nefertiti kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
22 Toplam
offf bu köötü oldu şimdi ben kola bağımlısıyım özelliklede coca cola şimdi ne yapayım bir yanda nefs'im bir yanda vicdanım....

nefertiti Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2007, 09:24 AM   #7
кαяαηℓιк şєнιя

karanlik_sehir kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
965 Toplam
ne demek gerkir artık

karanlik_sehir Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2007, 11:11 AM   #8
๔üşlєг ๒เzเ๓ ๏lรยภ!!!!

çingene kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
1,543 Toplam
cola nın üretiminde kullanılan bitki kökü yani colanın hammaddesi ile fareler besleniyo.bu maddenin bulunduğu heryerde sürüyle fare bulunmaktadır.ve bu maddenin toplanış biçimi makinalarla sağlanmaktadır ,insan eli değmeden.makinaların bitkiyi toplarken içine farelerinde girme olasılığı çok ama çok yüksek
gelde ıc sımdı
zaten cok zararlı

bile alamayacağım için
üstlerine yatay olarak
bir de kaşık
konsun
çingene Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2007, 11:04 AM   #9
Gubar-ı gam

Resident Evil kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
160 Toplam
Resident Evil kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
colayı bıraktım alkole mi sarsam ne yapsam

Resident Evil Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-26-2007, 12:03 PM   #10
Yeni Üye

Giriş: Sep 2007
Bu Mesaja Teşekkür Et
0 Bu Post İçin
0 Toplam
Babamın marketi olduğu için biliyorum. Coca cola fabrikasına beraber gitmiştik. İçinde meyan kökü, fare yok tabi, olumu öyle şey. O kadar kolaymı? Üretim gerçektende insan eli hiç değmeden yapılıyor. Üretimin ilkel kepçe teknolojisiyle değil başından sonuna şişesine kadar el değmeden Özel teknolojk aletlerle yapılıyor. Zaten adamlar tarım ve sağlık bakanlığı, vb.ce denetleniyor. Gittiğimiz günde denetim vardı hatta. CocaCola yetkililerinin kendisi bile bayileri denetliyor . Diyelim burası Türkiye herşey olabilir diye ülkemize güvenmiyorsunuz. Dünyanın geri kalanındada ortaya çıkmaz yasaklanmazmıydı doğru olsa? Hatta en ufak şüpem olsa en başta ben içmezdim.Bu söylentilerin doğruluğu hakkında biraz bile şüphe olsa yakayı ele vermezlermiydi. En baştada ben içmezdim. Hatta Üretim kepçe teknolojisini bi yana bırakın başından sonuna el değmeden hijyenik şartlarda yapılıyor.
Colanın bağımlılık yaptığınada inanmıyorum. CocaCola’da çay ve kahvede bulunan kafeinin üçte biri olduğunu duymuştum. Buna göre bağımlılıktan bahsediceksek önce çay ve kahveyi tartışmalıyız.

hadibeaaa Çevrimdışı  
Bu Mesaja Teşekkür Et
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları