Nerden: tuzlanının küçük bir kasabasının küçük bir mahallesinin küçük bir evi...
0 Bu Post İçin 5 Toplam
ben de söliim
ev telefonu,
cep telefonu,
bilgisayar
,tuvalet kağıdı(nerden geldi bilmiom )
telefon defterii,
adsl cihazı.
armut iskeleti(zavallıcık hiçbirşey bırakmamışım )
kulaklık
dantel örtü
adsl cihazının kutusu
ve birkaç cd
tansiyon ölçme aleti(annem buraya koymuş )
sarj makinası
telsizin şarj makinası
yeterli mi
Bu mesaj en son " 09-01-2006 " tarihinde saat 04:45 PM itibariyle MeLTeM tarafından düzenlenmiştir....
Nerden: tuzlanının küçük bir kasabasının küçük bir mahallesinin küçük bir evi...
0 Bu Post İçin 5 Toplam
Sion tafarından gönderildi
klavye monitör dahili telefon fereks kaşesi nea kaşesi yener kaşesi volvo kaşesi süperateş kaşesi fereks faturaları volvo faturaları cep telefonum 2 adet kalem zımba küp kağıtlık not kağıtları renkli fosforlu kalemler mouse pad mouse klimanın kumandası küllük klasörler kalemlik zımba telleri gümrüğe gönderilecek dilekçeler sigaram zippom ajandam kredi kartlarımın ekstreleri bazılarının ödenmiş dekontları 2-3 adet içinden evraklar çıkarılmış ama çöpe atılmamış zarflar neyse şu anda yoklar attım zımba telleri bunu yazmıştım bi daha yazmışım neyse cüzdanım bir adet fanatik bir adet fotomaç bir adet sabah gazetesi ataçlık sağa sola özenle serpilmiş ataçlar. neyse faturaların altını kaldırmıyım bu kadar yeter..
2 adet telefon ev telıyle 3
kulaklık
hoparlor
kıtap(cılgın turkler)
kalem
ajanda
cdler
su sısesı
gozluk
kumanda
masa lambası
ing sozluk
yuh zımbada varmıs
bıde lokum var gul lokumu yıyorum hatta superr
__________________ Tamam oyun bitti durdurun dünyayı!