IE Tab İnternet Explorer icin tasarlanmıs firefoxta sorunlu acılan veya acılmayan sayfarı tek tıklama ile firefox icinde Internet Explorer ı calıstırarak sayfaları goruntelemenizi saglar
HostIP.info Geolocation Plugin Bu eklenti sayesinde herangi bir link adresinin üzerine geldiğimizde bu adres ile ilgili bilgiler veriyor (adrese tıklamadan) Ip numarası, Url adresi, host url ve hostun bulunduğu ülkeyi öğrenmemizi sağlıyor.
ScrapBook Bu eklenti sayesinde hoşumuza giden veya kaynak içeriğini beğendiğimiz bir siteyi birebir (link adresleriyle birlikte) kaydetmemize yarayan güzel bir eklenti
Accessibar Bir siteye girdiniz ve bu sitenin zemin rengini veya yazılarının rengini beğenmediniz. bu eklenti saysinde zemin renginden, yazı rengine kadar, hatta yazıların küçüklüğünden büyüklüğüe kadar ayar yapmamıı sağlıyor. istersek resimleride iptal edebiliyoruz. tamamen göze hitap eden bir eklenti.
Foxlingo Bu eklenti girdiğimiz yabancı içerikli sayfaları Türkçe çevirisiyle görmemizi sağlıyor (dilimize birebir olmasada iş görür bir çeviri) veya istediğimiz dil seçeneğiyle + birçok altarnatif site şeçenekleride mevcut.
Firefox Companion for Kodak EasyShare Gallery Bu eklenti herangi bir sitede, forumda, mail hesabımızda veya Bilgisyarımdaki resimleri kolaylıkla alıp Kadak sitesinde oluşturduğumuz albümümüze kolaylıkla aktarmamızı sağlıyor.
peki abi şu müzik dinLeme oLayını nasıL iptaL edecem.
dedim bi dinLeyeyim bastım pLay tuşuna. Şarkı çaLmaya başLadı ben radyo die tahmin ediodum tabiki. uLahn dedim ben bu sesi bir yerden tanıorum bi baktım benim nişan cd sini çaLmaya başLamış