Sayın yöneticiler. formunuzun çok öncesi üyesiydim. Bir uygulamanız için benim açımdan anlamsız bir uygulama olduğu görüşünü yazmamdan dolayı; bu durumun nedenini bana açıklama zahmetinde bulunmadan hemen neğatif yorumdan bulundunuz (işine gelmiyorsa girme). Bu tepkinize en ufak bir eleştirmeme hiç tahammül gösteremeden anında beni BANLADINIZ. o günden beride (kovulduğum yerde bende durmam) birdaha girmedim. Daha sonralarıda davetinize dahi hiç alaka göstermedim. Bu son davetiniz üzerine bi girip niye girmediğimi bir yazalım dedim. Bakalım hala aynı zihniyet devam ediyormu, yoksa artık daha medeni bir şekilde üyelerine yapmış oldukları uygulamaların asıl amaçlarını açıklayarak üyelerini ikna ederek, kendilerine hak vermemiz konusunda daha tevazutlu davrana biliyormusunuz düşüncesiyle bunları yazdım. Herkesin mutlaka bir hatası vardır. Önemli olan karşıdakini kırmadan anlayışla, daha demokratik bir şekilde ilişkileri sürdürmektir.
Saygılarımı sunar, özverili bir şekilde çalışmalarınızın devamını dilerim.
Öncelikle açıklamanız çok sığ olmuş,eski bir üye olarak forumda kimse kimseyi fikrini ( forum kurallarına uygun olarak) beyan ediyor diye taamüden banlamaz diye düşünüyorum.