Gittim İstanbul oldum be hatunum Eminönünde Balık ekmek sindi üzerime Gittim İstanbul oldum be HATUnum Taksimde travestilerin anasını aglattım Gittim İstanbul Oldum be hatunum Kadıköy iskelede sARILIP ,ÖPÜştüm... Allah belanı versin hatunum iyi halt ettin gittin...dee
çok güzelmiş acaip duygulandım çok anısı var kahrolası istanbulun...
dili olsada konuşşa ...
içerim ben bu gece kaçarı yok... istanbul sana içıom lem
__________________ cintrikus
Bu mesaj en son " 05-04-2007 " tarihinde saat 11:35 PM itibariyle cintrikus tarafından düzenlenmiştir....
google'da ismimin geçtiği sayfaları incelerken buldum burayı. yorumlar çok hoş. beğenen, beğenmeyen herkese çok çok teşekkür ederim.
terslemesi pek enteresan olmuş.
tersleme; ne enteresan bir kelime.
insan hayatında gerçekten nadir zor anlardan biri vardır ya; bu şiir de sonsuza dek akıldan çıkmayacak anların birinde yazıldı.
ayrıca avrupa yakasında, anadolu yakasından daha çok bulundum.
google'da ismimin geçtiği sayfaları incelerken buldum burayı. yorumlar çok hoş. beğenen, beğenmeyen herkese çok çok teşekkür ederim.
terslemesi pek enteresan olmuş.
tersleme; ne enteresan bir kelime.
insan hayatında gerçekten nadir zor anlardan biri vardır ya; bu şiir de sonsuza dek akıldan çıkmayacak anların birinde yazıldı.
ayrıca avrupa yakasında, anadolu yakasından daha çok bulundum.
selamlar, sevgiler.
Selam sevgi bizden üstadım sitemizi ziyaret edip aramısa katıldığın için. Asıl biz teşekkür ederiz böyle bir şiiri bize sundun yüreğine sağlık...