evet sonunda kaybettin beni suratına söylemeyeceğim belki bunları ama beni kaybettin artık beni hiç sevmemiş olduğuna inandırıyorum kendimi oysa ben seni ne çok sevmiştim sana yaptığım tüm fedakarlıkları büyük bir zevkle karşılıksız yaptım ama sana sevgi hiç yakışmadı bir kez utmuştum yaptıklarını zaten sende döndün 3 gün sonra ama bu sefer dönüş yok kıymetimi anlaman için acı çekmen gerekmezdi ama sen malesef bunu seçtin sevemeyecektin neden girdin hayatıma neden allak bullak ettin beni hiç mi düşünmedin beni şimdi anlıyorum benim için döktüğün gözyaşları sahte herşey yalandı sende peki neden giderken bile almadın kendini benden o zaman acıtmazdı bu kadar şimdi yeniden sevmeye gücüm yok korkuyorum aşktan oysa çok şeymi istedim senden sadece şevkat ve sevgi ne cinsel bir beklenti nede maddi ve bunun karşılığında sınırsızca sevdim seni kol kanat gerdim ama sen anlamadın hoş ben senin sevgin çok büyük ben seni bu kadar sevemiyorum galiba diyen biri bunu anlayamaz zaten sen bunu söylediğinde bitirmeliydim ama kıyamadım sana şimdi çok pişmanım arınmak istiyorum senden ve nefrete dönüştüreceğim sevgimi ve önümüzde aynı sınıfta dört yıl var sen bana her baktığında korkacaksın nefretimi ve öfkemi göreceksin ama yinede arkandan beddua edemiyorum.......
Kardeş boşver bu aşk meşk davalarını zamanında bizimde canımızı çok yaktılar,şimdi dönüp baktığımda arkama gülüyorum o eski şapşal halime. Hayatta EN PAHALI şey tecrübedir. Sen de bunun bedelini yawaş yawaş ödeyeceksin. Nefret belki kötü amaaa... Neyse, sen benim aşşağıda yazan imzama bi bak bişiyler anlarsın belki.