Sorun evet sanırım bende yani galiba tek ben böyle düşünüyorum
Şimdi 2 merakım var benim bu istekleriniz bölümleriyle ilgili
1. olarak:bu konuların sayfa sayıları çok fazla mesela bir arama yaptığım zaman ve istediğim şarkı orada duruyorsa bilmem kaç sayfayı gözden geçirmek zorunda kalıyorum açıkçası zor olmuyor değil.ORadaki bir çok link de ölü durumda zaten...
2.si:bu tamamen benim düşüncem cinsliğim tuttu.Üye geliyor mesela hiç mesajı yok şunu arıyorum diyip gidiyor bir şekilde aradığı parça upload ediliyor download ediyor yada etmeden gidiyor.Hadi buna bir derece bir şey demiyorum ama bazen öyle albümler isteniyor ki sanatçının tüm albümlerinin istendiğini de görüyorum ama üyenin hiç mesajı yok (genelde isteklerin hepsini lines buluyor ona zaten bir çok kişi minnettardır)diyelim lines de bulamıyor yada 1 2 gün boyunca o isteği takip ediyorum albümde elimde var yada bulmuşum kolaylıkla ama üye hala o 1 2 günde herhangi bir mesaj atmıyor foruma mezarcılık/sömürücülük yapıyor bu açıkçası beni rahatsız ediyor yani adam geliyor bir daha gelip gelmeyeceği belli değil şu sanatçının a,b,c,d albümlerini istiyorum diyor ve gidiyor gidiş o gidiş...
bunlara bir çare bulunur mu bilmiyorum...bazen onlara kızdığım kadar kendime de kızıyorum.yani nie tek sana garip geliyor ki diye...
uf bu kdr işte oh be söyledim rahatladım...