arkadaşlar çok acil Yasemin Pulat isimli yazarın detaylı bilgileri lazım yaptığı çalışmaların dökümanları vs.. aynı zamanda kendisi ünlü şarkıcılara sözde yazıyor örneğin mahsun kırmızıgül,ışın karaca,nez,lara vs... gazete haberleri falan lazım elinde olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun ben bazı gazetelerdeki haberlerini buldum ama daha detaylı bilgiler lazım şimdiden teşekkürler...
__________________ Bülbüller çok yandı güllerde yansın..!
Sok ilginç bir kadın Yasemin Pulat. Ona ters davranan bir insana kızmayıp ‘‘Belki canı bir şeye sıkılıyordur’’ diyecek kadar hoşgörülü. Ama yeni bir klibi çıkan ya da konser veren bir şarkıcıya kızıp sinirinden ağlayacak kadar da nemrut. Tüm bunların cevabını bulmuş bile: ‘‘Çünkü ben Terazi burcuyum’
Sok ilginç bir kadın Yasemin Pulat. Ona ters davranan bir insana kızmayıp ‘‘Belki canı bir şeye sıkılıyordur’’ diyecek kadar hoşgörülü.
kaynek:kelebek
bile alamayacağım için
üstlerine yatay olarak
bir de kaşık
konsun
teşekkürler çingene yanlız bu bende var daha detaylı bi döküman lazım gazetenin kendisinden çıkan haberler lazım mümkünse sabahtan beri arıyorum bulamıyorum hayır kadına söz verdim bulucam diye kendiside kaybetmiş dökümanları